Værdipuljen

Vi støtter lokale ildsjæle


Vi støtter årligt en række innovative og lokale projekter, der alle understøtter en bæredygtig udvikling, er nytænkende og er med til at forme lokalområderne.Sådan overraskede vi tre værdipuljemodtagere

Viser Alle

Udvalgte projekter, vi har støttet

(7)

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland

Fregatten Jylland har forskellige lyskilder, der er kopier af de oprindelige lamper, som hang på skibet i 1800-tallet. Det har været muligt at skifte alle lyskilder til LED-belysning.

3 min

13.06.2022

Maltfabriken I Ebeltoft

Maltfabrikken

Projektet i Maltfabrikken hjælper med at genanvende inventar og have personale til at hjælpe de udsatte unge, som kommer på stedet.

3 min

31.05.2022

Rygomgaard Realskole

Ryomgaard Realskole

Ryomgaard Realskole er en anerkendt og gammel skole fra 1913, der søgte værdipuljen for at få udskiftet 87 vinduer og døre, der efterhånden var blevet ret utætte.

3 min

31.05.2022

Food Lab (1)

Food Lab

Værdipuljen støtter bæredygtig og lokal madproduktion gennem Loop Food Lab, der bl.a. producerer mikrogrønt og svampe som alternativer til kød.

2 min

31.05.2022

Compas Ponic

Erhvervshuset Compas

Erhvervshuset Compas dyrker afgrøder helt uden vand eller med meget lidt vand. Her er målet, at projektet på sigt kan frigive noget af landbrugsjorden til biodiversiteten.

4 min

30.05.2022

Svalegangen

Teatret Svalegangen

Med United Change vil Teatret Svalegangen have borgere til at involvere sig i FN's verdensmål og reflektere over, hvordan de bedst bidrager til dem.

4 min.

05.05.2022

Hattingparken

På legepladsen vil de etablere et solcelleanlæg med batteri, der skal sørge for grøn strøm til belysning og SMS-lås i toiletbygningen.

Læsetid 3 min

05.05.2022

Værdipulje

Se alle projekter, vi har støttet

Vi har samlet en oversigt til dig, så du kan dykke ned i det samlede katalog af projekter, vi har givet økonomisk støtte.