Værdipuljeprojekt

Skateducate


Skateducate har fået støtte til opvarmning af deres klubhus, Connie, og så har de fået el på den gamle Christiania-cykel, så klubben bedre kan komme ud og være til stede rundt omkring i byen.

Skateducate 3

Skateducate er en frivillig forening, der primært arbejder for at få flere kvinder, piger og non-binære til at blive en del af skateboardmiljøet.

Skateducate Skateboards

En varmepumpe giver klubben et bedre miljø til opbevaring af skateboards.

Vamepumpe i Klubhuset Connie

Skateducate søgte oprindeligt NRGi's værdipulje for at få opvarmning til deres klubhus, Connie, der er en container. Og der kommer meget fugt i klubhuset, hvilket ikke er et godt miljø til opbevaring af skateboards, da det ikke er godt for brædderne og medfører at de oftere går i stykker under brug.

Som bonus betyder den nye varmepumpe også, at sæsonen hvor klubhuset benyttes bliver forlænget, så man kan bruge det hele året, og ikke kun i sommermånederne.

Med elcykel kan klubben komme på tur

Foreningen har også søgt om at få el på den gamle Christiania-cykel, så klubben bedre kan komme ud og være til stede rundt omkring i byen - og vise sig frem. Klubbens ambitioner er nemlig at få flere til at stå på skateboard.

"Opgraderingerne kan kun lade sig gøre, fordi vi har fået støtten fra NRGi's værdipulje."
André Thelin Skater, Skaducate