Værdipuljeprojekt

As Idrætsforening


NRGi har støttet to ladestandere og LED-belysning på padelbanen, der gør medlemmerne i stand til at spille padeltennis helt ind i de mørke timer.

Padeltennis Bane As Idrætsforening

Padeltennis-banerne er oplyst af i alt otte master med LED-lamper, så man kan spille efter mørkets frembrud

Grønne tiltag i idrætsforeningen

NRGi har støttet flere grønne tiltag ved As Idrætsforening, der ligger i nærheden af Juelsminde.

Støtten er blandt andet gået til to ladestandere, så medlemmer kan få ladt elbilen op under besøget. Der er desuden givet støtte til LED-lamperne på padelbanen, der er monsteret på fire master ved hver af de to baner - otte master i alt med belysning.

"Det er altafgørende, for vi har lige præcis kunnet få pengene til at strække til projektet - uden støtten, havde vi ikke kunnet lave det her."
Mikkel Bentsen Projektleder, As Idrætsforening
Medlemmer spiller padeltennis

Padeltennis er populært i klubben - banerne booket mellem 10-20 timer om dagen.

Belysning af padeltennis-baner i de mørke timer

Padeltennis er en populær sport i klubben, og As Idrætsforening har oplevet en tilvækst på 160 nye medlemmer alene på grund af padeltennis. Efter padeltennis-banerne er blevet åbnet, er banerne booket mellem 10-20 timer om dagen, så det er derfor noget som lokalsamfundet i høj grad sætter pris på.

Masternes belysning gør klubben i stand til at benytte padelbanerne i de mørke timer. Medlemmerne kan derfor fortsætte med at spille i længere tid, selv om det bliver tidligt mørkt i vinterhalvåret.